Bors de fasole uscata

Fasolea se spala si se pune la muiat din ajun. A doua zi se pune la fiert cu apa rece. Dupa ce a dat primul clocot se arunca apa in care a fiert si se

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr. fasole uscata
  • 1 morcov
  • 1 pastirnac
  • 1 patrunjel
  • 3 cepe
  • patrunjel verde
  • sare
  • 1 litru bors

Mod de preparare

Fasolea se spala si se pune la muiat din ajun. A doua zi se pune la fiert cu apa rece. Dupa ce a dat primul clocot se arunca apa in care a fiert si se inlocuieste cu alta apa fierbinte. Se pune din nou la fiert pina ce plesneste pielita, se adauga sarea, zarzavatul taiat in fire subtiri si ceapa taiata marunt. Borsul se adauga numai dupa ce fasolea a fiert pe deplin si se mai lasa sa dea un clocot.
Se serveste cu leustean si patrunjel verde tocat marunt

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de pogaci ardelenesti cu jumari

 Astazi va prezint Reteta de pogaci ardelenesti cu jumari. Sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, lapte,...

Reteta de pogaci ardelenesti cu jumari
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii