Bors de fasole verde

Zarzavatul taiat foarte fin se prajeste in unt impreuna cu faina. Se stinge cu apa, se adauga fasolea taiata bucati si sarea, lasind sa fiarba la foc

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 l apa
  • 1/2 l bors
  • 250 gr. fasole verde
  • 1 buc. ceapa mica
  • 1 buc. morcov mic
  • 1 buc. radacina mica patrunjel mic
  • 350 gr. rosii
  • 2 lingurite unt
  • 1/2 lingurita faina
  • verdeata
  • sare
  • 4 linguri smintina

Mod de preparare

Zarzavatul taiat foarte fin se prajeste in unt impreuna cu faina. Se stinge cu apa, se adauga fasolea taiata bucati si sarea, lasind sa fiarba la foc mic pina se inmoaie fasolea. Se adauga rosiile fierte separat si strecurate, borsul clocotit si se lasa sa mai dea citeva clocote.
Se adauga verdeata taiata marunt si se serveste cu smintina

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert - Strudele de post cu mere

Cand vreau ceva dulce, rapid si mai ales de post mereu fac strudele cu mere. Zahar brun, zahar bourbon si scortisoara si e...

Desert - Strudele de post cu mere
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca