Fasolea se curata de ate,se rupe in trei si se pune sa fiarba in 2l apa cu sare.Celelalte legume se rad,se spala si se taie foarte subtire sau se dau
Fasolea se curata de ate,se rupe in trei si se pune sa fiarba in 2l apa cu sare.Celelalte legume se rad,se spala si se taie foarte subtire sau se dau pe razatoarea mare.Ceapa si patrunjelul verde se toaca,rosiile se curata de pielite si seminte si se toaca cubulete.Se pun legumele pregatite in oala,cu o lingura cu unt,pe foc mic,sa se inmoaie bine,apoi se adauga fasolea aproape fiarta,impreuna cu apa in care a fiert si se lasa sa fiarba.Se adauga bors cald,dupa gust,si se drege cu un galbenus amestecat cu 3linguri de smantana.
Se serveste cu ardel iute, fierbinte
Alte retete recomandate
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti