Borsul de gaina este o mancare sanatoasa si delicioasa, ideala pentru cei mici.
Se curata gaina si se taie in bucati. Se pune la fiert cu apa rece si sare. Se ia spuma, apoi se adauga morcovul ras pe razatoarea mare, pastarnacul si patrunjelul taiati cubulete si ceapa taiata marunt. Cand gaina este fiarta pe jumatate, se adauga 1 lingura de orez si rosiile curatate de coaja si taiate bucatele. Dupa ce toate au fiert bine se adauga borsul clocotit, frunze de leustean, patrunjel si marar taiate marunt.
Inainte de a se servi, se drege cu doua galbenusuri si smintina.
Descoperă alaturi de Andra Mihail rețeta delicioasă de mousse de căpșuni cu iaurt, un desert ușor și răcoritor...
Rețetă de mousse de căpșuni cu iaurt: Desert ușor și răcoritorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura