Bors de gaina cu smantana si zarzavaturi

Pentru bors de gaina cu smantana si zarzavaturi se curata gaina si se taie in bucati. Se pune la fiert cu apa rece si sare.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o gaina mica de 1kg
  • 1 morcov
  • 1 pastirnac
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 2-3 rosii
  • 1 lingura orez
  • 1 1/2 litri apa
  • 1 litru bors
  • 4 linguri smantana
  • 2 oua
  • cite o legatura mica de leustean
  • patrunjel si marar
  • sare

Mod de preparare

Pentru bors de gaina cu smantana si zarzavaturi se curata gaina si se taie in bucati. Se pune la fiert cu apa rece si sare. Se ia spuma, apoi se adauga morcovul ras pe razatoarea mare, pastirnacul si patrunjelul taiati subtire, ceapa taiata marunt. Cand gaina este fiarta pe jumatate, se adauga 1 lingura de orez si rosiile curatate de coaja si taiate bucatele. Dupa ce a fiert se adauga borsul clocotit, frunze de leustean, patrunjel si marar taiate marunt. Inainte de a se servi, se drege cu doua galbenusuri si smantana.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide