Bors de iepure cu smantana si zarzavaturi

Pentru bors de iepure cu smantana si zarzavaturi se spala carnea, se taie bucati si se pune la fiert. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga ceapa tocata.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de iepure
  • 1 litru apa
  • 1/2 l bors
  • 1 ceasca smantana
  • zarzavat de supa
  • 1 ceapa
  • sare
  • 1 lingurita de faina
  • leustean

Mod de preparare

Pentru bors de iepure cu smantana si zarzavaturi se spala carnea, se taie bucati si se pune la fiert. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga ceapa tocata si zarzavatul dat prin razatoare. Cand sint fierte, se adauga borsul. Inainte de a se servi se pune leusteanul si se drege cu smantana amestecata cu faina.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide