Bors de legume

Borsul cu legume este o reteta savuroasa si plina de vitamine. Pentru prepararea acestei retete de bors aveti nevoie de legume, verdeata si condimente.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cartofi mari
  • 3-4 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 2-3 rosii
  • 2 linguri bulion
  • ulei
  • delikat
  • bors magic
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se inabusa ceapa si radacinoasele taiate cubulete, in doua linguri cu ulei si putina apa. Se stinge cu bulion si se lasa un minut pe foc. Se adauga delikat si 2 l de apa. Se lasa la fiert, iar cand da in clocot, se adauga cartofii si ardeiul taiat cubulete. Se final se adauga o lingura cu ulei si rosiile decojite si taiate cuburi. Se acreste cu bors,  dupa preferinta. Se mai lasa apoi pe foc cateva minute.


Borsul se serveste cald, cu patrunjel verde tocat deasupra.
Alte retete culinare:
Ciorba de miel
Ciorba radauteana
Drob

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...