Bors de loboda cu verdeata

Zarzavatul curatat si bine spalat se da pe razatoarea de zarzavat si se inabusa usor in unt impreuna cu ceapa verde. Se adauga apa si sarea si se lasa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 l apa
  • 1/2 l bors
  • 5-6 legaturi loboda
  • 4 fire ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 3 lingurite orez
  • 3 lingurite marar si patrunjel verde tocate
  • 1 lingurita leustean tocat
  • 3 linguri unt sau ulei
  • 1 ou
  • sare

Mod de preparare

Zarzavatul curatat si bine spalat se da pe razatoarea de zarzavat si se inabusa usor in unt impreuna cu ceapa verde. Se adauga apa si sarea si se lasa sa fiarba citeva minute, apoi se adauga orezul si se lasa sa mai fiarba pina cind este aproape gata orezul. Se adauga loboda bine spalata si taiata subtire. Dupa ce da un clocot, se adauga borsul fiert si leusteanul si se mai lasa sa dea 2-3 clocote. Se drege cu ou.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...