Bors de miel

Se taie carnea in bucati, se pune la fiert cu apa si se spumeaza. Se adauga sarea, morcovul, telina, ceapa si patrunjelul taiat in patru. Se lasa sa f

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 gr. carne miel
  • 2 l apa
  • 1 litru bors
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 telina
  • 1 lingura orez
  • 1 lingurita leustean tocat
  • 1 ou
  • sare
  • smintina

Mod de preparare

Se taie carnea in bucati, se pune la fiert cu apa si se spumeaza. Se adauga sarea, morcovul, telina, ceapa si patrunjelul taiat in patru. Se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind este gata carnea. Se scot bucatile de carne peste care se strecoara zeama. Se adauga orezul spalat, borsul si se lasa sa fiarba pina cind orezul creste. Se adauga leusteanul tocat Se drege cu un ou sau cu citeva linguri de smintina.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!