Bors de miel

Se taie carnea in bucati, se pune la fiert cu apa si se spumeaza. Se adauga sarea, morcovul, telina, ceapa si patrunjelul taiat in patru. Se lasa sa f

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 gr. carne miel
  • 2 l apa
  • 1 litru bors
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 telina
  • 1 lingura orez
  • 1 lingurita leustean tocat
  • 1 ou
  • sare
  • smintina

Mod de preparare

Se taie carnea in bucati, se pune la fiert cu apa si se spumeaza. Se adauga sarea, morcovul, telina, ceapa si patrunjelul taiat in patru. Se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind este gata carnea. Se scot bucatile de carne peste care se strecoara zeama. Se adauga orezul spalat, borsul si se lasa sa fiarba pina cind orezul creste. Se adauga leusteanul tocat Se drege cu un ou sau cu citeva linguri de smintina.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort Floare de Cires, cu glazura oglinda

Tort Floare de Cireş cu glazură oglindă în culoarea florilor de cireş şi decoraţiuni de ciocolată făcute de...

Desert tort Floare de Cires, cu glazura oglinda
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos