Bors de miel

Se fierbe toata carnea in apa cu un praf de sare.Cand incepe sa faca spume,se curata cu lingura cu gauri pana nu mai face spuma si incepe sa fiarba,se

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Capul si piciorele din fata
  • coastele
  • 1 morcov.1patrunjel
  • 3/4l bors
  • sare
  • verdeata
  • ceapa verde
  • 2ling orez
  • 2l apa

Mod de preparare

Se fierbe toata carnea in apa cu un praf de sare.Cand incepe sa faca spume,se curata cu lingura cu gauri pana nu mai face spuma si incepe sa fiarba,se adauga ceapa tocata cu codite cu tot,orezul,morcovul si patrunjelul date pe razatoarea mare si se lasa sa fiarba.Borsul se fierbe un clocot separat si se adauga in oala cu carnea fiarta dupa gust.se drege borsul.
cu smantana amestecata cu un galbenus.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat

Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos