Bors de perisoare cu carne de vitel

Carnea se da prin masina de tocat, se amesteca bine cu o ceapa taiata marunt si inabusita, miezul de franzela muiat si stors putin, ouale, verdeata, s

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de vitel
  • 2 oua
  • o felie franzela
  • 3 cepe
  • 3 legaturi de verdeata
  • piper
  • sare
  • 1 litru bors
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica

Mod de preparare

Carnea se da prin masina de tocat, se amesteca bine cu o ceapa taiata marunt si inabusita, miezul de franzela muiat si stors putin, ouale, verdeata, sare, piper. Se fac mici perisoare, udindu-se mereu mina in apa rece. Zarzavatul si ceapa, taiate marunt, se pun la fiert cu putina apa. Cind zarzavatul a fiert, se adauga borsul. Se mai da un clocot si se pun perisoarele sa fiarba la foc domol. Spre sfirsit se adauga verdeata taiata marunt. Se poate drege borsul cu smintina si galbenus de ou.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paine cu branza si leurda

Paine cu branza si leurda
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca