Bors de perisoare cu legume si orez

Pentru bors de perisoare cu legume si orez carnea, data prin masina de tocat, se amesteca cu ceapa tocata marunt, paine muiata in lapte si bine stoarsa, sare, piper, ou.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru bors
  • 500 g carne pentru tocat
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 pastirnac
  • 2 cepe
  • 1 lingurita orez
  • 1 felie paine
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • patrunjel si leustean verde tocate

Mod de preparare

Pentru bors de perisoare cu legume si orez carnea, data prin masina de tocat, se amesteca cu ceapa tocata marunt, paine muiata in lapte si bine stoarsa, sare, piper, ou. Se fac perisoare mici inmuind mina in apa. Separat se fierb zarzavaturile, curatate, spalate si date pe razatoare sau taiate fideluta, impreuna cu o ceapa taiata marunt. Cand sint fierte, se adauga borsul fiert si strecurat. Se pun apoi perisoarele si se lasa sa fiarba bine.


Se serveste fierbinte presarat cu verdeata tocata.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii