Bors de perisoare cu legume si smintina

Se fierb legumele in 1 ½ litru apa cu sare. Intre timp, se da carnea impreuna cu ceapa prin masina de tocat. Se amesteca cu oul, orezul, sarea,

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de
  • vaca
  • 1 ou
  • 2 cepe
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1/2
  • l l bors
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina
  • mica
  • 1 lingura orez
  • 2 linguri smintina
  • 1 galbenus

Mod de preparare

Se fierb legumele in 1 ½ litru apa cu sare. Intre

timp, se da carnea impreuna cu ceapa prin masina de tocat. Se amesteca

cu oul, orezul, sarea, piperul si verdeata. Se fac

perisoare cu mina uda si se pun la fiert in oala cu

zarzavat. Dupa ½ ora se adauga borsul clocotit si

verdeata taiata marunt. Borsul se poate drege cu

smintina si un galbenus.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...