Bors de perisoare cu legume si smintina

Se fierb legumele in 1 ½ litru apa cu sare. Intre timp, se da carnea impreuna cu ceapa prin masina de tocat. Se amesteca cu oul, orezul, sarea,

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de
  • vaca
  • 1 ou
  • 2 cepe
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1/2
  • l l bors
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina
  • mica
  • 1 lingura orez
  • 2 linguri smintina
  • 1 galbenus

Mod de preparare

Se fierb legumele in 1 ½ litru apa cu sare. Intre

timp, se da carnea impreuna cu ceapa prin masina de tocat. Se amesteca

cu oul, orezul, sarea, piperul si verdeata. Se fac

perisoare cu mina uda si se pun la fiert in oala cu

zarzavat. Dupa ½ ora se adauga borsul clocotit si

verdeata taiata marunt. Borsul se poate drege cu

smintina si un galbenus.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa