Bors de peste

Se curata pestele si se lasa in apa rece. Se alege orezul, se toaca ceapa si se pun sa fiarba in bors diluat cu o cana de apa. Cind orezul este fiert

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • 1 l bors
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca de orez
  • 2 rosii
  • sare
  • leustean tocat

Mod de preparare

Se curata pestele si se lasa in apa rece. Se alege orezul, se toaca ceapa si se pun sa fiarba in bors diluat cu o cana de apa.

Cind orezul este fiert, se adauga pestele curatat si taiat felii, se fierb impreuna zece minute, se adauga leusteanul si rosiile fara coaja si taiate felii subtiri, dupa care se mai tine oala pe foc zece minute.
Borsul se serveste cald, cu ardei iute alaturi.

Alte retete

recomandate:

Ciorba de perisoare a la grec

Ciorba de miel

Ciorba gulas

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!