Bors de peste (pastrav)

Borsul de peste este delicios si foarte hranitor. O supa de peste foarte aromata si consistenta, perfecta pentru zilele cu dezlegare la peste. Se prepara foarte usor, urmeaza reteta.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pastravi mai mici
  • 3 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • o cana de orez
  • 2 linguri bors instant
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Legumele se curata si se pun la fiert intr-un vas mare cu sare si piper Separat se fierbe pestele in apa cu sare. Cand legumele sunt aproape fierte  se adauga orez si se mai lasa aproximativ 15 minute la fiert . Cand acestea s-au fiert se adauga pestele si pune pe foc mic. Dupa primul clocot se pune borsul dupa gust si se lasa inca 10 min la foc mediu.


Dupa ce s-a oprit focul se presara patrunjel tocat peste borsul de peste, dupa care se poate servi!

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!