Bors de post

Taiati cubulete morcovul, telina, ardeiul gras, radacinile de patrunjel si pastarnac. Ceapa tocati-o marunt si caliti-o 2-3 minute in ulei. Mai lasat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ulei
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 conopida mai mica
  • ardei gras
  • 1 leg. leustean
  • 1 lingura supko
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taiati cubulete morcovul, telina, ardeiul gras, radacinile de patrunjel si pastarnac.

Ceapa tocati-o marunt si caliti-o 2-3 minute in ulei. Mai lasati 5 minute la foc mic, apoi puneti totul la fiert in 3 l apa.

Potriviti de sare si piper si lasati sa fiarba la foc mic 50

de minute.

La final, adaugati o lingura desupko si leusteanul tocat marunt.
Alte retete recomandate

Ciorba radauteana

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat

Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos