Bors de post

Taiati cubulete morcovul, telina, ardeiul gras, radacinile de patrunjel si pastarnac. Ceapa tocati-o marunt si caliti-o 2-3 minute in ulei. Mai lasat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ulei
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 conopida mai mica
  • ardei gras
  • 1 leg. leustean
  • 1 lingura supko
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taiati cubulete morcovul, telina, ardeiul gras, radacinile de patrunjel si pastarnac.

Ceapa tocati-o marunt si caliti-o 2-3 minute in ulei. Mai lasati 5 minute la foc mic, apoi puneti totul la fiert in 3 l apa.

Potriviti de sare si piper si lasati sa fiarba la foc mic 50

de minute.

La final, adaugati o lingura desupko si leusteanul tocat marunt.
Alte retete recomandate

Ciorba radauteana

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide