Bors de pui

Se pune carnea la fiert cu sare, dupa ce e bine fiert pieptul se face fasii subtiri. lLgumele se taie marunt si se adauga dupa ce carnea este fiarta.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 + 1/2 piept de pui
  • 2 ardei rosii
  • 2 ardei verzi
  • 2 cepe mari
  • 1 dovlecel mediu
  • 1 tulpina de praz medie
  • 2 rosii mari

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert cu sare, dupa ce e bine fiert pieptul se face fasii subtiri. lLgumele se taie marunt si se adauga dupa ce carnea este fiarta. Rosia si dovlecelul se paseaza in blender. Se fierbe totul la foc mic aprox 1 ora. Se adauga borsul si sarea si se mai da un fiert. se toaca marunt verdeata, se adauga si dupa inca un fiert e gata de mancat.


Se serveste fierbinte cu verdeata deasupra

Alte retete in imagini recomandate

Cartofi la cuptor

Tocana de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...