Se curata puiul, se spala si se taie bucati. Se pune la fiert in apa rece cit sa-l acopere. Cind da in clocot se spumuieste, dupa care se alege fasol
Se curata puiul, se spala si se taie bucati. Se pune la fiert in apa rece cit sa-l acopere.
Cind da in clocot se spumuieste, dupa care se alege fasolea de codite si virfuri, se rupe bucati de 2-3 cm, se taie fideluta pe lungul pastaii, se spala in apa rece si se pune sa fiarba impreuna cu carnea.
Cind fasolea s-a inmuiat se pune la fiert o ceapa tocata marunt, se adauga sare si se lasa sa fiarba douazeci de minute, apoi se adauga rosiile decojite si taiate felii subtiri.
Se acreste cu bors fiert si spumuit, se parfumeaza cu leustean tocat si se drege cu smintina batuta cu bors fierbinte.
Se serveste cald, cu ardei iute alaturi.
Alte retete culinare
recomandate:
Ciorba de salata ca la Brasov
Ciorba taraneasca
Ciorba radauteana
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa