Bors de salata

Ceapa verde se inabuse in ulei impreuna cu leurda sau usturoiul, apoi se adauga salata si loboda. Se acopera cu apa calda si se lasa sa fiarba. Intre

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ceapa verde
  • salata
  • usturoi sau leurda
  • loboda
  • leustean verde
  • oua
  • ulei
  • bors
  • kaizer

Mod de preparare

Ceapa verde se inabuse in ulei impreuna cu leurda sau usturoiul, apoi se adauga salata si loboda. Se acopera cu apa calda si se lasa sa fiarba. Intre timp se face o omleta cu kaizer si cand verdeturile sunt fierte se adauga borsul si leusteanul. Se bate un ou pentru a avea o culoare imbietoare ciorba apoi se pune omleta. Se potriveste de sare si eventual se adauga putin delikat.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...