Bors de sfecla

Borsul de sfecla este recomandat in cazul astmului si al bronsitelor. Se prepara din sfecla rosie, paine neagra, zahar, usturoi, foi de dafin si cimbru.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 bucati sfecla rosie
  • 1 felie de paine neagra
  • 2 linguri zahar
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • cimbru
  • piper
  • chimen
  • jumatate lingurita maghiran

Mod de preparare

Se curata, apoi se rade sfecla si se pune intr-un borcan de 3 l impreuna cu felia de paine neagra, zaharul, usturoiul si condimentele. Se toarna apa clocotita pana se umple borcanul, iar dupa 4-5 zile se strecoara borsul si se pune la ciorbe sau se bea pe stomacul gol.


Este sanatos si vindeca bolile de plamani.
Alte retete:
Supa cu galuste
Legume la cuptor
Cartofi la cuptor

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Fursecuri cu ciocolata si fulgi de migdale

Invelis crocant, miez ciocolatos. Intr-un cuvant...delicioase!

Fursecuri cu ciocolata si fulgi de migdale
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii