Borsul de sfecla este recomandat in cazul astmului si al bronsitelor. Se prepara din sfecla rosie, paine neagra, zahar, usturoi, foi de dafin si cimbru.
Se curata, apoi se rade sfecla si se pune intr-un borcan de 3 l impreuna cu felia de paine neagra, zaharul, usturoiul si condimentele. Se toarna apa clocotita pana se umple borcanul, iar dupa 4-5 zile se strecoara borsul si se pune la ciorbe sau se bea pe stomacul gol.
Este sanatos si vindeca bolile de plamani.
Alte retete:
Supa cu galuste
Legume la cuptor
Cartofi la cuptor
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti