Bors de sfecla

Borsul de sfecla este recomandat in cazul astmului si al bronsitelor. Se prepara din sfecla rosie, paine neagra, zahar, usturoi, foi de dafin si cimbru.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 bucati sfecla rosie
  • 1 felie de paine neagra
  • 2 linguri zahar
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • cimbru
  • piper
  • chimen
  • jumatate lingurita maghiran

Mod de preparare

Se curata, apoi se rade sfecla si se pune intr-un borcan de 3 l impreuna cu felia de paine neagra, zaharul, usturoiul si condimentele. Se toarna apa clocotita pana se umple borcanul, iar dupa 4-5 zile se strecoara borsul si se pune la ciorbe sau se bea pe stomacul gol.


Este sanatos si vindeca bolile de plamani.
Alte retete:
Supa cu galuste
Legume la cuptor
Cartofi la cuptor

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...