Bors de urzici

Se spala bine urzicile in multe ape si se ridica din apa cu mana ca sa ramana nisipul pe fundul vasului.Se pune un litru apa sa fierba,se adauga orezu

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4gramajoare de urzici
  • 5-6fire de ceapa verde sau ceapa uscata
  • patrunjel si marar verde
  • 2ling orez
  • 1l apa
  • bors
  • sare

Mod de preparare

Se spala bine urzicile in multe ape si se ridica din apa cu mana ca sa ramana nisipul pe fundul vasului.Se pune un litru apa sa fierba,se adauga orezul,sare si ceapa tocata si cand este fiert se pun urzicile si verdeata.Se lasa sa fiarba,apoi se toarna borsul care mai intai a fiert doua clocote.Se acreste dupa gust si se serveste.
Dupa gust

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa