Urzicile alese si bine spalate se pun la fiert in apa clocotita cu sare si ceapa taiata marunt. Orezul si virfurile de hamei se adauga in momentul cin
Urzicile alese si bine spalate se pun la fiert in apa clocotita cu sare si ceapa taiata marunt. Orezul si virfurile de hamei se adauga in momentul cind urzicile sint fierte numai pe jumatate. Borsul se adauga la urma, dupa ce au fiert toate zarzavaturile si se potriveste de acru dupa gust.
Se serveste fie simplu, fie dres cu galbenus de ou si smintina
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa