Ceapa taiata marunt se inabusa putin in ulei sau unt, adaugind faina, boiaua si sarea. Se acopera cu apa si dupa ce da un clocot se pune orezul si urz
Ceapa taiata marunt se inabusa putin in ulei sau unt, adaugind faina, boiaua si sarea. Se acopera cu apa si dupa ce da un clocot se pune orezul si urzicile bine spalate, oparite si tocate mai marunt. Se lasa sa fiarba incet acoperit pina ce orezul este aproape gata. Se adauga borsul fiert lasind sa mai dea citeva clocote.
Se serveste dres cu ou
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa