Bors de vaca

Pentru a prepara aceasta reteta de bors de vaca, sunt necesare urmatoarele ingrediente: coada de vaca, ceapa verde, leustean, oua, bors.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o bucata intreaga de coada de vaca
  • 2-3 legaturi ceapa verde
  • o legatura leustean
  • 2 oua
  • ½ l bors

Mod de preparare

Se taie coada de vaca si se spala bucatile in mai multe ape. Se pun la fiert in apa rece, luand mereu spuma. Dupa ce a fiert coada, se adauga ceapa verde tocata marunt si se lasa la fiert inca 15-20 de minute. Borsul se adauga separat, fiert. Apoi se bat ouale in bors, dupa care se pune leusteanul.


Se mai poate adauga leustean tocat la servire.

Alte retete recomandate:

Bors de peste

Bors taranesc cu praz

Bors de fasole

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...