Bors de vaca

Pentru a prepara aceasta reteta de bors de vaca, sunt necesare urmatoarele ingrediente: coada de vaca, ceapa verde, leustean, oua, bors.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o bucata intreaga de coada de vaca
  • 2-3 legaturi ceapa verde
  • o legatura leustean
  • 2 oua
  • ½ l bors

Mod de preparare

Se taie coada de vaca si se spala bucatile in mai multe ape. Se pun la fiert in apa rece, luand mereu spuma. Dupa ce a fiert coada, se adauga ceapa verde tocata marunt si se lasa la fiert inca 15-20 de minute. Borsul se adauga separat, fiert. Apoi se bat ouale in bors, dupa care se pune leusteanul.


Se mai poate adauga leustean tocat la servire.

Alte retete recomandate:

Bors de peste

Bors taranesc cu praz

Bors de fasole

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert paleuri cu ciocolata

Sursa de inspiratie www.simonacallas.com

Desert paleuri cu ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii