Se opareste ciolanul in putina apa cu sare. In oala in care se prepara borsul se pune la fiert varza spalata si tocata marunt, ceapa tocata si ea maru
Se opareste ciolanul in putina apa cu sare. In oala in care se prepara borsul se pune la fiert varza spalata si tocata marunt, ceapa tocata si ea marunt si cu ciolanul afumat. Ciolanul poate fi lasat intreg sau taiat in bucati mai mici. Cind sint arpoape fierte se adauga si zarzavatul de ciorba, se mai lasa max. 15 minute sa fiarba, apoi se acreste dupa gust cu bors( fiert separat in prealabil) sau zeama de varza, se sareaza si la sfirsit se pune mararul tocat marunt. Optional, se poate pune la fiert o data cu varza si ciolanul o legatura de cimbru, care se scoate din bors la sfirsit.
Se serveste cald cu ceapa rosie.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii