Bors de vita cu perisoare, dres cu smintina

Se pune in oala cu apa, ceapa, morcovul si patrunjelul taiate foarte subtire impreuna cu oasele de la carne. Se lasa sa fiarba bine, apoi se adauga bo

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l apa
  • 1/2 l bors
  • 1/2 kg rosii
  • 1 morcov mic
  • 1 patrunjel mic
  • 1 ceapa
  • sare
  • verdeata; Perisoare: 1/2 kg carne vaca
  • 1 lingura orez
  • 1 ou
  • 1 ceapa prajita cu 1/2 lingura untura
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pune in oala cu apa, ceapa, morcovul si patrunjelul taiate foarte subtire impreuna cu oasele de la carne. Se lasa sa fiarba bine, apoi se adauga borsul fiert separat, sarea, verdeata si rosiile fierte si strecurate. Se lasa sa fiarba citeva minute si se adauga perisoarele preparate din carnea tocata amestecata cu sarea, piperul, oul, ceapa prajita si orezul. Se lasa sa fiarba perisoarele.
Se poate servi dreasa cu cite o lingura de smintina in fiecare farfurie.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...