Bors de zarzavat

Toate zarzavaturile se taie in fisii subtiri si se pun la fiert cu apa rece, cu ceapa taiata marunt si sarea necesara. Cartofii taiati bucati se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 3-4 cartofi
  • 2 fire de pastarnac
  • 1 litru bors
  • sare
  • 1 galbenus
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Toate zarzavaturile se taie in fisii subtiri si se pun la fiert cu apa rece, cu ceapa taiata marunt si sarea necesara. Cartofii taiati bucati se adauga cand zarzavatul este aproape fiert. Borsul se adauga numai dupa ce au fiert toate bine. Se adauga orez sau fidea, dupa gust.


Se da ciorba la rece si cand s-a racit putin se drege cu galbenusul de ou si se pune patrunjel verde tocat marunt.

Alte retete recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...