Bors de zarzavat

Toate zarzavaturile se taie in fisii subtiri si se pun la fiert cu apa rece, cu ceapa taiata marunt si sarea necesara. Cartofii taiati bucati se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 3-4 cartofi
  • 2 fire de pastarnac
  • 1 litru bors
  • sare
  • 1 galbenus
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Toate zarzavaturile se taie in fisii subtiri si se pun la fiert cu apa rece, cu ceapa taiata marunt si sarea necesara. Cartofii taiati bucati se adauga cand zarzavatul este aproape fiert. Borsul se adauga numai dupa ce au fiert toate bine. Se adauga orez sau fidea, dupa gust.


Se da ciorba la rece si cand s-a racit putin se drege cu galbenusul de ou si se pune patrunjel verde tocat marunt.

Alte retete recomandate:

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si frisca

Tarta cu crema de vanilie banane si frisca – un deliciu pentru iubitorii de tarte. O combinatie pefecta, texturi si...

Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si frisca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca