Bors de zarzavat cu peste

Borsul de peste cu zarzavat este usor de pregatit. Pe langa peste si zarzavat mai contine condimente, delikat, cas de oaie si verdeata.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg crap
  •  1 kg caras
  • 2 linguri margarina
  • 1 kg rosii
  •  piper
  • ulei
  • otet
  • delikat legume
  •  1 lamaie
  • delikat bors
  • 5 l apa
  • 4 cepe
  • 50 gr cas de oaie
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura busuioc
  • 1 pumn usturoi
  • 500 gr morcovi
  • 2 ardei grasi

Mod de preparare

Borsul de zarzavat cu peste se prepara asa: pestele se curate, apoi se taie in felii mari. Separat, se caleste ceapa tocata marunt, apoi se adauga rosiile maruntite. Se rade casul, apoi se adauga ulei si piper. Se taie marunt morcovii, se dau ardeii pe razatoare si se toaca marunt usturoiul si busuiocul, dupa care se adauga peste ceapa si rosii. Se amesteca bine, apoi se pune totul intr-o oala cu 5 l de apa care fierbe. Se adauga delikat pentru legume si pestele taiat bucati. Dupa ce au fiert legumele si pestele, se adauga delikat bors, dupa gust.

 


Borsul se serveste cald, presarat cu leustean verde deasupra.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana

Supa de galuste

Supa de rosii

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Sikotakia riganata (Ficatei de pui in stil grecesc cu lamaie si oregano)

Sikotakia riganata (Ficatei de pui in stil grecesc cu lamaie si oregano)
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii