Bors delicios de dovlecel

Pentru bors delicios de dovlecel se pun la fiert, in apa rece cu sare, rosiile taiate felii, ardeii grasi taiati fidea, ceapa tocata marunt.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 2-3 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 1/2 l bors
  • verdeata tocata
  • 1 ou
  • 1/2 pahar smantana

Mod de preparare

Pentru bors delicios de dovlecel se pun la fiert, in apa rece cu sare, rosiile taiate felii, ardeii grasi taiati fidea, ceapa tocata marunt. Dupa cca 10 minute, se adauga dovleceii taiati bucatele. Dupa inca 10 minute, se adauga borsul clocotit separat si verdeata tocata, lasind sa dea impreuna cateva clocote. Dupa ce s-a racit, se drege cu galbenus de ou batut cu smantana.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide