Bors din cap de miel

Capul se curata de resturile de par, se inlatura ochii, se separa limba si se spala in mai multe ape reci. Se pune la fiert cu doua bucati de costita

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cap de miel
  • 2-3 bucati de costita de miel
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ceasca de orez
  • 1 l bors
  • leustean tocat
  • 1 pahar de smintina
  • 1 lingura de bulion
  • sare

Mod de preparare

Capul se curata de resturile de par, se inlatura ochii, se separa limba si se spala in mai multe ape reci. Se pune la fiert cu doua bucati de costita de miel si coada taiata bucati mici, acoperite cu apa rece.

Se fierbe totul la foc mic o ora, dupa care se adauga zarzavatul taiat fideluta, spre a se lasa sa fiarba inca o jumatate de ora la foc mic.

Se adauga bulionul, orezul fiert separat si borsul fiert si spumuit.

Se drege borsul cu smintina batuta cu bors fierbinte si se serveste foarte cald.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Oua umplute cu ciuperci

Ghiveci la cuptor

Ciorba de perisoare a la grec

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de perisoare

Preferata noastra :)

Ciorba de perisoare
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca