Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari, se pune la fiert cu apa rece cit s-o acopere. Se spumuieste cind carnea a dat in clocot, se adauga
Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari, se pune la fiert cu apa rece cit s-o acopere.
Se spumuieste cind carnea a dat in clocot, se adauga zarzavatul si ceapa tocate marunt, sare si se continua fierberea.
Cind carnea este fiarta, se adauga orezul fiert separat, apoi bulionul sau rosiile taiate felii subtiri si se mai fierb impreuna zece minute.
Se acreste cu bors fiert separat si spumuit, se parfumeaza cu leustean tocat fin si se drege cu ou si smintina batute bine.
Borsul de miel se serveste foarte cald.
Pofta buna!
Alte retete recomandate:
Salata de ciuperci cu cartofi
Rosii umplute cu piept de pui
Salata de orez cu ton legume si capere
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti