Bors din carne de miel

Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari, se pune la fiert cu apa rece cit s-o acopere. Se spumuieste cind carnea a dat in clocot, se adauga

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de miel
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca de orez
  • leustean tocat
  • 1 telina mica
  • 1 pahar de smintina
  • 1 l de bors
  • 1 lingura de bulion sau 2 rosii
  • sare

Mod de preparare

Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari, se pune la fiert cu apa rece cit s-o acopere.

Se spumuieste cind carnea a dat in clocot, se adauga zarzavatul si ceapa tocate marunt, sare si se continua fierberea.

Cind carnea este fiarta, se adauga orezul fiert separat, apoi bulionul sau rosiile taiate felii subtiri si se mai fierb impreuna zece minute.

Se acreste cu bors fiert separat si spumuit, se parfumeaza cu leustean tocat fin si se drege cu ou si smintina batute bine.

Borsul de miel se serveste foarte cald.
Pofta buna!

Alte retete recomandate:

Salata de ciuperci cu cartofi

Rosii umplute cu piept de pui

Salata de orez cu ton legume si capere

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Fasole batuta, fiarta la slow cooker Crock-Pot

Fasole batuta, fiarta la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii