Se spala puiul, se curata, se trece pe flacara mare si se freaca usor cu malai. Se mai spala o data, se taie bucati, apoi se pune la fiert in apa rece
Se spala puiul, se curata, se trece pe flacara mare si se freaca usor cu malai. Se mai spala o data, se taie bucati, apoi se pune la fiert in apa rece cit sa-l acopere.
Se spumuieste cind da in clocot, apoi se adauga zarzavatul de supa taiat fideluta si ceapa tocata marunt. Cind zarzavatul a fiert, se sareaza dupa gust si se acreste cu bors fiert separat.
Se adauga sosul de rosii, leusteanul tocat si taiteii fierti si scursi. Se fierbe totul inca zece minute, dupa care se ia oala de pe foc.
Borsul se drege dupa un sfert de ora, cu smintina si ou batute cu bors fierbinte.
Se serveste cald, cu ardei iute alaturi.
Alte retete
recomandate:
Supa de linte
Ciorba de fasole verde
Ciorba de carne de porc
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa