Bors din carne de vaca

Se taie carnea bucatele si impreuna cu osul se pune sa fiarba in oala cu apa rece.Cand a facut spuma se curata bine cu linguar cu gauri si se sterg si

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un kg carne si un os cu sita sau maduva
  • 1morcov
  • 1patrunjel
  • 1/2telina
  • 1/4varza
  • o ceapa
  • putina fasole cerde
  • 2-3rosii
  • sare
  • 2l apa

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele si impreuna cu osul se pune sa fiarba in oala cu apa rece.Cand a facut spuma se curata bine cu linguar cu gauri si se sterg si marginile oalei.Se lasa sa fiarba pe foc mai mic sau in oala sub presiune.Dupa o ora se adauga ceapa,sare,legumele spalate si rase pe razatoarea mare,fasolea taiata bucatele mici si varza taiata taitei.Se lasa sa fiarba pana ce carnea este fiarta bine.Se fierbe separat borsul(un clocot),apoi se toarna in oala cu carne si se acreste dupa gust.Se adauga patrunjel verde tocat si se serveste.
Cine doreste pune smantana in farfurie

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!