Se taie carnea bucatele si impreuna cu osul se pune sa fiarba in oala cu apa rece.Cand a facut spuma se curata bine cu linguar cu gauri si se sterg si
Se taie carnea bucatele si impreuna cu osul se pune sa fiarba in oala cu apa rece.Cand a facut spuma se curata bine cu linguar cu gauri si se sterg si marginile oalei.Se lasa sa fiarba pe foc mai mic sau in oala sub presiune.Dupa o ora se adauga ceapa,sare,legumele spalate si rase pe razatoarea mare,fasolea taiata bucatele mici si varza taiata taitei.Se lasa sa fiarba pana ce carnea este fiarta bine.Se fierbe separat borsul(un clocot),apoi se toarna in oala cu carne si se acreste dupa gust.Se adauga patrunjel verde tocat si se serveste.
Cine doreste pune smantana in farfurie
Plăcinta cu iaurt și afine este o bunătate, o rețetă care se pregătește foarte ușor și te bucură prin gustul ei...
Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și deliciosDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti