Pentru a prepara aceasta reteta de bors din carne de vitel, sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne de vitel, orez, ceapa, morcovi, ardei, bors, bulion, cartofi.
Cand incepeti sa pregatiti bors din carne de vitel, carnea de vitel taiata bucati se pune la fiert si se ia spuma de mai multe ori. Se adauga ceapa taiata murunt si morcovii dati prin razatoare, ardeiul taiat cubulete. Cand carnea a fiert pe jumatate, se adauga si orezul. Dupa ce si acesta a fiert se pune si cartoful taiat cubulete si sare. Dupa fierberea cartofului, se pune borsul, dupa gust, bulionul.
Bors din carne de vitel se serveste cu leustean tocat marunt.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii