Bors din maruntaie de pasare

Se spala si se curata maruntaiele si tacimurile de pasare, apoi se pun sa fiarba intr-o oala adinca impreuna cu borsul si 1/2 l apa rece. Se spumuies

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 ficatei de pasare
  • 2-3 pipote
  • spatele
  • aripile
  • inima
  • gitul
  • capul de pasare
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras
  • 2 morcovi
  • leustean tocat
  • 1 pahar de smintina
  • 1 l de bors
  • 1 ou crud
  • sare
  • 2 rosii decojite

Mod de preparare

Se spala si se curata maruntaiele si tacimurile de pasare, apoi se pun sa fiarba intr-o oala adinca impreuna cu borsul si 1/2 l apa rece.

Se spumuieste cind da in clocot, se adauga zarzavatul taiat fideluta atunci cind carnea s-a inmuiat usor si se sareaza dupa gust.

Cind carnea se poate consuma, se adauga leusteanul tocat si rosiile taiate felii subtiri.

Borsul se drege cu ou si smintina batute bine cu trei linguri de bors fierbinte, dupa ce s-a racit un sfert de ora.

Se serveste cald.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete culinare:

Rulada de pui intreg

Pui cu ananas

Bors de pui cu taitei de casa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prăjitură cu brânză dulce și caise

O prăjitură super simplă, rapidă și aromată.

Prăjitură cu brânză dulce și caise
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca