Se spala si se curata maruntaiele si tacamurile de pasare, apoi se pun sa fiarba intr-o oala adanca impreuna cu borsul si 1/2 l apa rece. Se indepart
Se spala si se curata maruntaiele si tacamurile de pasare, apoi se pun sa fiarba intr-o oala adanca impreuna cu borsul si 1/2 l apa rece. Se indeparteaza spuma cand da in clocot, se adauga zarzavatul taiat fideluta atunci cand carnea s-a inmuiat usor si se sareaza dupa gust. Cand carnea se poate consuma, se adauga leusteanul tocat si rosiile taiate felii subtiri. Borsul se drege cu ou si smantana batute bine cu trei linguri de bors fierbinte, dupa ce s-a racit un sfert de ora. Se serveste cald.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Ciorba spanac
Supa ciuperci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa