Capetele si cozile de peste se curata si se spala. Morcovii, patrunjelul, pastarnacul, telina si ceapa se taie marunt. Borsul se fierbe si se strecoar
Capetele si cozile de peste se curata si se spala. Morcovii, patrunjelul, pastarnacul, telina si ceapa se taie marunt. Borsul se fierbe si se strecoara. Leusteanul, mararul si patrunjelul se taie marunt. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie felii. Pasta de rosii se dileaza cu putina apa. Morcovii, telina, patrunjelul, pastarnacul si ceapa se fierb in apa clocotita cu putina sare. Dupa ce legumele au fiert, se adauga pasta de rosii si borsul. Dupa 5 minute de fierbere se adauga pestele si se continua fierberea. Se adauga rosiile, mararul, jumatate din cantitatea de patrunjel si sarea.
Se serveste fierbinte.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Ciorba radauteana
Rulada de porc
Tarta cu crema de vanilie banane si frisca – un deliciu pentru iubitorii de tarte. O combinatie pefecta, texturi si...
Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si friscaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj