Pentru borsul pescaresc cu multe legume capetele si cozile de peste se curata si se spala. Se scot osul amar si urechile.
Pentru borsul pescaresc cu multe legume capetele si cozile de peste se curata si se spala. Se scot osul amar si urechile. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul, telina si ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Borsul se fierbe si se strecoara. Leusteanul, morcovul si patrunjelul se spala, se taie fin. Rosiile proaspete se curata, se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Pasta de tomate se dilueaza in 75 ml de apa. Morcovii, telina, patrunjelul radacina, pastarnacul si ceapa se fierb in apa clocotita cu sare. Cand legumele sunt fierte, se adauga pasta de tomate si bors. Dupa 5 minute de fiert se adauga bucatile de peste si se continua fierberea. Se adauga rosii, marar verde, leustean verde, jumatate din cantitatea de patrunjel verde si sare.
Borsul pescaresc cu multe legume se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti