Bors rusesc

Carnea se taie bucati potrivit de mari, se spala in apa rece si se pune la fiert impreuna cu osul intreg si curatat, cu apa rece cit sa le acopere. S

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne cu oase
  • 1 sfecla rosie
  • 1/2 telina
  • 1 morcov
  • 1/2 varza mica
  • 1 cartof
  • 2 cepe
  • 100 g mazare
  • 1/2 praz
  • sare
  • 1 l bors
  • leustean sau cimbru
  • smintina

Mod de preparare

Carnea se taie bucati potrivit de mari, se spala in apa rece si se pune la fiert impreuna cu osul intreg si curatat, cu apa rece cit sa le acopere.

Se spumuieste cind da in clocot, se mai fierbe pina cind se inmoaie carnea, dupa care se adauga zarzavatul taiat fideluta impreuna cu legumele spalate si tocate.

Se fierbe in continuare, se sareaza si se acreste cu bors fiert si spumuit, cind legumele sint fierte.

Se parfumeaza borsul cu leustean tocat si se drege cu smintina.

Se serveste cald.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete culinare:

Ciorba de varza cu iaurt

Ciorba de cartofi cu tarhon

Ciorba radauteana

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca