Borsul rusesc cu carne si legume este o supa foarte consistenta si delicioasa cu multe ingrediente. Carnea spalata se taie bucati potrivite si se pune la fiert.
Borsul rusesc cu carne si legume este o supa foarte consistenta si delicioasa cu multe ingrediente. Carnea spalata se taie bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Dupa ce a dat in clocot, se ia spuma, continuand fierberea la foc moale cu vasul acoperit, apoi separat se curata si se spala zarzavaturile. Ceapa se taie marunt si se adauga la carnea care fierbe, dupa care se adauga fasolea, morcovul, patrunjelul, telina si sfecla taiate feliute sau date pe razatoare. Cand carnea si zarzavatul sunt aproape fierte, se adauga varza taiata felii si cartofii taiati cubulete.
Separat, se fierb rosiile, se dau prin sita si se adauga cand zarzavaturile sunt fierte. intr-o tigaie, se prajeste putin slanina, apoi se toarna in oala, se potriveste de sare si se mai da un clocot, se trage oala deoparte si se presara leusteanul tocat. Din sfecla rosie, rasa se opareste putin, se presara cu sare si se stropeste cu otet. Inainte de a se servi se strecoara sfecla si cu zeama obtinuta se coloreaza borsul rusesc, se bate galbenusul cu smantana, dregem borsul si presaram patrunjel tocat marunt.
Borsul rusesc se serveste cald.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa