Bors sanatos de sfecla cu smantana

Pentru bors sanatos de sfecla cu smantana sfecla rosie se curata, se taie fidea si se pune la fiert in apa rece cu sare, ca sa nu-si piarda culoarea, si ceapa tocata.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 sfecle de marime mijlocie
  • 1 ceapa
  • 1 lingura faina
  • patrunjel si leustean verde
  • ½ l bors
  • 20 g smantana
  • sare

Mod de preparare

Pentru bors sanatos de sfecla cu smantana sfecla rosie se curata, se taie fidea si se pune la fiert in apa rece cu sare, ca sa nu-si piarda culoarea, si ceapa tocata. Se fierb la foc iute. Cand sint fierte, se adauga o lingura de faina desfacuta in putina apa rece, iar dupa cateva minute borsul clocotit separat, patrunjelul si leusteanul tocate. Se lasa sa dea 2-3 clocote Se serveste cu cite o lingura de smantana pentru fiecare farfurie.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Frigarui de pui

"meniu copii"

Frigarui de pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca