Bors taranesc cu praz

Pentru borsul de praz aveti nevoie de ceapa, ardei, morcovi, dovlecei, cartofi, telina, maggi bors si bineinteles praz.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 fir de praz
  • 1 ceapa
  • 2-3 ardei
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 3 cartofi
  • 1 telina mica
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura telina
  • 1 ardei iute murat
  • 1 plic maggi bors

Mod de preparare

Se curata si se toaca marunt legumele. Se pun la calit ceapa cu prazul si ardeii in ulei fierbinte. Se toarna 4 l de apa intr-o oala, se adauga prazul, ceapa si ardeii, iar dupa cateva minute restul de legume. Se lasa la foc potrivit la fiert, apoi se adauga rdeiul iute maruntit si plicul de bors. Se potriveste la gust cu sare, piper si se presara cu patrunjel si telina tocate marunt.


Se serveste cald.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Supa cu galuste

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...