Bors ucrainean

Se taie bucati de carne potrivite, se pun la fiert in 2 l apa cu putina sare si se spumuiesc. Se adauga cepele, radacinile de patrunjel, ardeii grasi,

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g carne (preferabil de porc)
  • 1 sfecla rosie lunga
  • 1 morcov
  • 2 radacini patrunjel
  • 3 cepe
  • 1 varza mica dulce
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 1/2 kg cartofi
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1-2 ardei grasi uscati
  • 100g smintina
  • 1/2 l bors
  • sare

Mod de preparare

Se taie bucati de carne potrivite, se pun la fiert in 2 l apa cu putina sare si se spumuiesc. Se adauga cepele, radacinile de patrunjel, ardeii grasi, morcovul, cartofii si sfecla, toate taiate marunt. Cind carnea este aproape fiarta, se adauga varza taiata marunt, borsul clocotit si pasta de rosii. Se gusta si se potriveste de acru si sare Se serveste cu o lingura de smintina in fiecare farfurie.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat

Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos