Se prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)
Portionam coasta, o spalam si o punem la fiert in apa rece. Indepartam spuma care se fomeaza si lasam sa fiarba in continuare la foc mic. Cand a fiert pe jumatate adaugam telina, ardeiul, ceapa tocata marunt, morcovul cubulete si cartofii taiati bucati potrivite. Lasam sa fiarba pana se patrund bine legumele si carnea apoi adaugam rosiile. Dupa inca 5-10 minute de fierbere, turnam borsul pe care l-am dat separat intr-un clocot. Potrivim de sare, adaugam taiteii si mai lasam 5 minute sa clocoteasaca. La final adaugam verdeata tocata. O servim fierbinte cu ardei iute.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii