Curatam varza, o spalam si o taiem fasii subtiri. Se freaca incet cu sare, se limpezeste cu apa rece, se lasa deoparte. Se curata ceapa si prazul, se
Curatam varza, o spalam si o taiem fasii subtiri. Se freaca incet cu sare, se limpezeste cu apa rece, se lasa deoparte.
Se curata ceapa si prazul, se taie pestisori si se pun peste varza.
Frunzele de macris se curata de codite, se spala si se taie fisii subtiri.
Amestecul acesta se pune intr-o cratita emailata, impreuna cu doua linguri de unt, se lasa sa se inmoaie pe foc mic citeva minute, dupa care se rastoarna intr-un vas mare. Peste legume se pun 2 1 de apa calda.
Se curata cartofii si se taie cubulete mici, se pun in oala cu supa si se acopera vasul. Se fierbe o ora la foc mic, cu putina sare si o cana de .
Supa o servim calda, cu verdeata tocata deasupra si cu crutoane de piine prajita.
Alte retete recomandate
Ciorba de loboda
Ciorba cu leurda
Urzici
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti