Supa rapida

Curatam varza, o spalam si o taiem fasii subtiri. Se freaca incet cu sare, se limpezeste cu apa rece, se lasa deoparte. Se curata ceapa si prazul, se

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cartofi
  • 1 cana de
  • sare
  • verdeata tocata
  • 1 praz
  • 2 cepe
  • 1 varza cruda
  • 100 g frunze de macris
  • 1 ceasca de ulei sau 50 g unt

Mod de preparare

Curatam varza, o spalam si o taiem fasii subtiri. Se freaca incet cu sare, se limpezeste cu apa rece, se lasa deoparte.

Se curata ceapa si prazul, se taie pestisori si se pun peste varza.

Frunzele de macris se curata de codite, se spala si se taie fisii subtiri.

Amestecul acesta se pune intr-o cratita emailata, impreuna cu doua linguri de unt, se lasa sa se inmoaie pe foc mic citeva minute, dupa care se rastoarna intr-un vas mare. Peste legume se pun 2 1 de apa calda.

Se curata cartofii si se taie cubulete mici, se pun in oala cu supa si se acopera vasul. Se fierbe o ora la foc mic, cu putina sare si o cana de .
Supa o servim calda, cu verdeata tocata deasupra si cu crutoane de piine prajita.

Alte retete recomandate

Ciorba de loboda

Ciorba cu leurda

Urzici

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide