Ciorba de oase de porc cu zeama de varza

Se face rapid si usor si este perfecta pentru acest sezon.

Portii
6
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ardei gras (congelat)
  • 1 kg oase de porc
  • o ceapa mare
  • un morcov
  • 2 cartofi
  • 200 g rosii pentru iarna
  • sare
  • leustean
  • o mana fasole verde (congelata)
  • telina (congelata)
  • 700 ml zeama de varza (sau dupa gust)
  • patrunjel

Mod de preparare

Spalam oasele bine si le punem intr-o oala la fiert. Indepartam spuma care se formeaza si lasam sa fiarba in continuare la foc mic.

Cand a fiert carnea de pe oase, adaugam legumele congelate si celelalte taiate cubulete.

Lasam sa fiarba pana se patrund bine legumele si carnea apoi adaugam rosiile. Dupa aproximativ zece minute, turnam zeama de varza apoi potrivim gustul de sare.

Lasam sa mai dea cateva clocote si la final adaugam verdeata tocata marunt. Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii