Ciorba de oase de porc cu zeama de varza

Se face rapid si usor si este perfecta pentru acest sezon.

Portii
6
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ardei gras (congelat)
  • 1 kg oase de porc
  • o ceapa mare
  • un morcov
  • 2 cartofi
  • 200 g rosii pentru iarna
  • sare
  • leustean
  • o mana fasole verde (congelata)
  • telina (congelata)
  • 700 ml zeama de varza (sau dupa gust)
  • patrunjel

Mod de preparare

Spalam oasele bine si le punem intr-o oala la fiert. Indepartam spuma care se formeaza si lasam sa fiarba in continuare la foc mic.

Cand a fiert carnea de pe oase, adaugam legumele congelate si celelalte taiate cubulete.

Lasam sa fiarba pana se patrund bine legumele si carnea apoi adaugam rosiile. Dupa aproximativ zece minute, turnam zeama de varza apoi potrivim gustul de sare.

Lasam sa mai dea cateva clocote si la final adaugam verdeata tocata marunt. Pofta buna!

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor

Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos