Ciorba de peste

O ciorbita usor de preparat, gustoasa si sanatoasa.

Portii
6
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • un morcov
  • o cescuta rosii pentru ciorba (preparate in casa)
  • 1 l bors
  • 3 linguri orez
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • 1 kg cozi si capete de peste (am avut de crap si caras)
  • ardei rosu si verde (am folosit congelat)
  • telina (am folosit congelata)
  • leustean si patrunjel

Mod de preparare

Legumele taiate marunt le punem la inabusit in ulei.

Cand incep sa se inmoaie turnam cca 1,5 l apa fierbinte si lasam sa fiarba.

Cand sunt aproape fierte adaugam orezul si potrivim gustul de sare. Adaugam rosiile pentru ciorba.

Turnam borsul pe care l-am dat inainte intr-un clocot atunci cand orezul este fiert.

Pestele il punem la sfarsit si-l lasam doar cateva minute sa clocoteasca.

Oprim focul si adaugam verdeata tocata marunt.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide