Alaturi de taieteii de casa, ciorba de pui va avea gustul perfect pentru mesele in familie
Mai intai portioneaza puiul si pune-l la fiert in apa rece.
Curata legumele pentru ciorba si toaca-le marunt.
Aduna spuma formata la suprafata si apoi adauga legumele in ciorba.
Lasa sa fiarba la foc mic pana ce carnea este fiarta si pregateste intre timp taieteii.
Bate ouale cu sare si ulei, apoi adauga faina.
Framanta aluatul pana devine elastic, presara faina pe masa si intinde o foaie subtire de tot.
Pune putina faina peste foaia de taietei, apoi ruleaz-o si taie taietei subtiri cu un cutit bine ascutit.
Lasa taieteii deoparte si adauga rosiile in ciorba, apoi mai lasa sa dea cateva clocote.
Pune borsul si cand incepe sa fiarba din nou adauga taieteii
Ciorba de pui este gata, nu imi mai ramane decat sa ii presar leusteanul tocat deasupra.
Intr-o seara rece, chiar friguroasa, cum ar fi sa coaceti niste cornuri pufoase, delicioase, cu fructe de toamna? Va spun eu,...
Desert cornuri cu sana si fructe de toamnaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj