Ciorba de sira de porc cu taitei de casa

O ciorbita tare gustoasa, excelenta dupa mesele copioase de Sarbatori.

Portii
7
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 buc sira de porc (cca 1,3 kg)
  • o ceapa
  • un morcov
  • ardei gras verde si rosu( am folosit congelat)
  • telina(am folosit congelata)
  • 300 grame rosii la borcan puse pt. ciorba
  • 1 litru bors
  • sare
  • cateva fire de patrunjel si leustean
  • taitei preparati dintr-un ou

Mod de preparare

Spalam oasele bine si le punem la fiert in 3 liti de apa cu un praf de sare. Inlaturam spuma care se formeaza.

Daca apa scade prea mult mai adaugam apa fierbinte. Dupa ce au fiert circa 30 de minute adaugam legumele congelate si ceapa si morcovul taiate cubulete.

Lasam sa fiarba in continuare iar cand legumele devin moi adaugam si rosiile. Separat dam borsul intr-un clocot si il turnam in ciorba.Potrivim gustul de sare. Taiteii ii punem cand ciorba este aproape gata ,in 4-5 minute fierb.

Adaugam verdeata tocata la sfarsit. Pofta buna!

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Risotto cu pui si legume

Risotto cu pui si legume
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii