Pentru bors de gaina moldovenesc cu verdeata se curata gaina si se pune la fiert cu apa rece fara zarzavat. Dupa ce a fiert se scoate gaina pe o farfurie.
Pentru bors de gaina moldovenesc cu verdeata se curata gaina si se pune la fiert cu apa rece fara zarzavat. Dupa ce a fiert se scoate gaina pe o farfurie si in zeama se pun taiteii sa fiarba. Cand sint gata se toarna borsul clocotit, gaina taiata bucati, verdeata si loboda taiata. Se lasa sa mai dea un clocot. Acest bors nu se drege.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa